Maak uw bezoek aan Spieringsluis compleet

Hotel / Eethuis 
De Brabantse Biesbosch

Vanuit het hotel kunt u direct gaan wandelen, varen, fietsen
of gewoon ergens gaan zitten en genieten van het uitzicht.

Hotel
Het sfeervolle familiehotel midden in de Biesbosch beschikt over een aantal luxe en ruime kamers met vrij uitzicht over de Biesbosch, met minimaal:  internetaansluiting, kleuren TV, telefoon, zitje, badkamer met douche en toilet. 
Op de kamers mag niet gerookt worden.

Eethuis
In eethuis het Bolle Bevertje kunt u terecht voor koffie met gebak, hapjes en drankjes, lunch en diner. In een ongedwongen sfeer serveren wij vele soorten pannenkoeken, burgers en broodjes maar ook diverse vis-, vlees- en vegetarische gerechten.
Bij mooi weer kunt u genieten van de zon op ons terras met uitzicht op de rivier en de Spieringsluis terwijl uw kinderen zich heerlijk uitleven in onze speeltuin.

U kunt ook bij ons terecht voor diverse arrangementen, zoals recepties, familie- en zakelijke bijeenkomsten. Onze brasserie beschikt over meerdere ruimtes welke geschikt zijn voor zowel grotere groepen als voor een sfeervol etentje met z'n tweetjes.
Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht bij:

Hotel De Brabantse Biesbosch,
Spieringsluis 6, 4251 MR Werkendam
Tel: 0183 - 504248
Fax: 0183 - 505673

www.brabantsebiesbosch.nl
E-mail: bbbiesbosch@hetnet.nl

Café Van Oversteeg


Gezellig terras aan het water met een uitzicht op
de bedrijvigheid van bootjes van de Biesbosch.

Trekkershut
Wilt u heerlijk overnachten in het hart van de Brabantse Biesbosch en helemaal één zijn met de natuur, dan is de Pod echt iets voor u. voor de natuur liefhebber is er in de omgeving enorm veel te beleven zoals: wandelen, fietsen, een bezoek brengen aan het Biesbosch museum en ook bieden wij u de mogelijkheid een kano of motorboot te huren. Huisdieren zijn beslist niet toegestaan.

Café

Vóór vertrek van onze tochten is het gezellig om samen met ons de te varen route te bespreken en de sfeer van de Biesbosch alvast te proeven. Geniet bij een kopje koffie van de bedrijvigheid van vertrekkende scheepjes. Als de tijd het toelaat, kunnen we na terug komst nog even napraten op het terras.

Verhuur
Zonder motor in een kajak of een Canadese kano.
De 2 Canadese kano's zijn zelfs beschikbaar voor een gezellig uitje tot 10 personen per kano. Laat u zich liever gemotoriseerd voortbewegen, dan zijn er motor- en kajuitboten, sloepen en kajuitvletten te huur.Voor meer informatie en prijzen kunt u terecht bij:

Jachthaven . Café . Van Oversteeg,
Spieringsluis 5, 4251 MR Werkendam
Tel: 0183 - 501633
www.jachthavenoversteeg.nl